Teamplayers

Teamplayers


Teamplayers betekent ‘samen presteren’: energiek in teamverband werken aan een projectopdracht(en) en uitvoeringsopdracht(en) uit de beroepspraktijk, met een resultaat waar een opdrachtgever op rekent. Samen vormen studenten van de vier opleidingen een projectteam waarin zij een jaar lang, één dag in de week, een projectopdracht werken. De infographic Teamplayers geeft in èèn oogopslag weer hoe het proces gedurende een jaar verloopt.

Teamplayers Projecten


Kangoeroeproject
Een programma door ontwikkelen voor kleuters gericht op brede motorische ontwikkeling van kleuters en implementeren op sportclubs. Dit in de markt zetten door 12-14 evenementen voor elk 350-600 kleuters en clinics verzorgen op 50 scholen.

Teamplayers Jeugdvoetbalopleiding
Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van de jeugdopleiding. Wij verzorgen scholingsprogramma's voor jeugdtrainers op allerlei niveaus en ondersteunen verenigingen om tot een gestructureerde jeugdopleiding te komen waarbij maatwerk het vertrekpunt is. Om de jeugdspelers extra voetbalactiviteiten aan te bieden worden er in schoolvakanties jeugdvoetbaldagen georganiseerd om de jeugd ontwikkeling en plezier te bieden.

HALO Onderwijsevents
De HALO kent een aantal onderwijs events (Kampen en HaDeMi) die door projectgroepen worden georganiseerd, de overstijgende organisatie ligt in jullie handen en je gaat ook mee op één van de events. Daarnaast organiseren jullie een zelf ontwikkeld project ter promotie van de Sportcampus.

Moef
Moef is een beweegmascotte voor mensen met een beperking. Waar Moef is daar is het gezellig, leuk en wordt er gesport.

Organisatie StudentenSport
Haagse Hogeschool StudentenSport Campus Student Life & Sport zet zich in voor studentensport voor en door studenten! Het Teamplayers traject bestaat uit zowel het ontwikkelen als het zelstandig uitvoeren van 5 -10 sportieve activiteiten in en rondom de Haagse voor studenten, het hele jaar door. Elke team kan daar een eigen invulling aan geven.

Incluzio Leiden
Geen uitdaging is ons gek genoeg. Jij kan alles aanpakken omdat jij de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis heb. Jij verbindt thema's, mensen, expertises en boekt resultaten. Je bedenkt de ideeën maar kan ze ook uitvoeren.

Let's Mix & Match, ga voor Alles-In-1 & never stop playing at all, join Pickelball!
Help als echte Teamplayer RacketSportSchiedam aan meer deelnemers en leden binnen verschillende soorten doelgroepen en racketsporten! Continueer en verbeter het huidige aanbod en de huidige aanpak van Mix & Match, Alles-In-1 en Pickleball en maak dit samen tot een nog groter succes!

Escamp I: Zet Escamp in beweging! (Gezond, Vitaal en Sociaal)
Wijkz Escamp I: “Zet Escamp in Beweging (Gezond, Vitaal en Sociaal) “ Escamp is een stadsdeel waarin grote beweegarmoede is en veel bewoners er een ongezonde leefstijl op na houden. Als Teamplayer ga jij het verschil maken om de bewoners (jong en oud) dmv diverse activiteiten/interventies letterlijk in beweging te krijgen en bewust te maken van een gezonde leefstijl

Stichting BalanceBuddy
Bij Stichting BalanceBuddy vorm je samen een klein bedrijfje. Je bent een Stedelijk Bestuurslid en zorgt ervoor dat kinderen geholpen worden met hun gezondheid door een leefstijlmaatje. Je mag zelf ook zo'n leefstijlmaatje zijn en dan ga je elke week langs bij een gezin om ze te helpen!

Teamplayers 2SUR5
Ondersteunen van dagelijkse werkzaamheden zoals het uitvoeren van het onderwijsprogramma ter bevordering van het klassenklimaat en ontwikkelen van verschillende projecten zoals buitenspeelmiddagen, koningspelen en samenwerkingscompetitie.

Teamplayers Team4Talent
Ontwikkelen, organiseren en evalueren, drie termen die de rode draad zijn van jouw teamplayersstage bij Team4Talent! Met deze drie eigenschappen op zak ben jij je medestudent altijd een stapje voor, maar ook als jij deze eigenschappen graag verder wil ontwikkelen ben je bij Team4Talent aan het juiste adres. Na jouw teamplayersstage bij Team4Talent ben jij de expert binnen jouw vakgebied!

Sportstimulering Senioren
Als teamplayer sportstimulering senioren voor de gemeente Den Haag draag je bij aan het doel 100% sport- en beweegdeelname. Samen met je mede teamplayers en de partners binnen zorg, welzijn, sport en gemeente maak je het voor de Haagse senioren mogelijk om te bewegen waar, wanneer en hoe het best bij hen past en aansluit op hun wensen en mogelijkheden. Samen werk je aan een Vitale Stad!

Jongerenwerk Roc Meppelweg
Proactief, creatief, en sportief. Voor het opzetten voor verschillende sport gerelateerde activiteiten. Op Roc Mondriaan Meppelweg wordt er vanuit jongerenwerk de verbinding gezocht met de leerlingen met sport als middel. Van zelf bedenken, tot zelf uitvoeren.

Beweegpartner visie op bewegen
Door onze werkzaamheden als vakdocent bewegingsonderwijs op ruim 40 scholen hebben wij een doelgroep van kinderen en ouders die wij goed kunnen bereiken. Onze visie op bewegen en onderwijs is vernieuwend maar slechts bij het lesgeven willen wij het niet laten. Wij willen meer.! Hoe kunnen wij onze activiteiten als docenten kopellen aan rendabele events waarbij wij doelgroep, marketing, marktonderzoek en financieren syndroom laten lopen tot een gezond businessmodel.

Playing for Success Den Haag
Naschools programma waarbij kinderen in de Sportcampus Zuiderpark d.m.v. sport werken aan hun motivatie, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en de samenwerking met andere kinderen. Sportkunde studenten kunnen aan de slag met sponsoring en inzet sociale media. De andere studenten kunnen het al aanwezige curriculum verbeteren en eigen opdrachten ontwikkelen en daarnaast ook uitvoeren.

De Haagse Sporttuin Duindorp
De Teamplayer opdracht bestaat een uitvoering gerichte opdrachten (bv het organiseren van evenementen, het verzorgen van sportactiviteiteiten, onderhouden van social media et cetera) en een overstijgend gerichte opdracht namelijk het onderzoeken , ontwerpen, testen, implementeren en/of evalueren van nieuw beleid of het ontwikkelen van een nieuw sport en beweegprogramma.

Teamplayers De Mussen: Samen Kansrijk en Gezond
De Mussen is een eigentijds en bruisend buurtcentrum in het hart van de Schilderswijk met een veelzijdig activiteitenaanbod voor jong en oud. Samen zorgen we voor een mooi en uitdagend beweegprogramma voor het verbeteren van de gezondheid van de buurtbewoners.

Opzetten, meedenken en uitwerken van diverse producten van Sportjeal.
Wil jij bezig zijn met sport en bewegen en helpen trainers nog beter te maken. Dit is precies onze passie. We hebben meerdere producten die verenigingen en trainers verder helpen. betere verenigingen en trainers zorgen voor leukere clubs en trainingen en hierdoor blijven leden langer sporten. Ook blijven trainers langer als zij zich competenter voelen. Wil jij hier aan bijdragen? Dan zien we je sollicitatie graag voorbij komen.

Korfbal Back 2 School
Ben jij die enthousiaste Teamplayer Korfbal Back 2 School? Dan zien wij jou graag dmv gerichte wervingsacties bij scholen en vereniging in actie. De Teamplayers korfbal werken als een team en proberen samen met de verenigingen en scholen te scoren.

E25 Buurtsport
Als Teamplayer start je in het jongerencentrum in Maassluis om 9:00 uur met een vergadering en een kopje koffie en werk je voornamelijk voor het team Buurtsport. Met het groepje vergader a.d.h.v. een agenda en stel je met elkaar een actie besluiten lijst (ABL) op wat er moet gebeuren voor deze dag. Tussen het werken aan de evenementen door ga je om 12:00 uur en om 15:00 uur een sport- en spelles geven tijdens de pauze of na schooltijd op een pleintje in de wijk. Dit zorgt voor veel afwisseling tijdens je stage.

Teamplayers Middin
Bij Middin helpen we mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. We weten dat dit soms lastig kan zijn. Samen zorgen we er voor dat de cliënten kunnen doen wat goed en belangrijk voor ze is. Want dat maakt het leven leuker. Vitaliteit, sport en bewegen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De Teamplayers leveren daar op diverse manieren een bijdrage aan.

Teamplayers Mariahoeve
Organiseer 2 evenementen in de wijk Mariahoeve, wekelijkse buurtsport en ondersteuning bij pauze opvang op een basisschool Het doel van de evenementen en activiteiten is d.m.v. sport- en spel de wijkbewoners te activeren (sportstimulatie) en verbinden.

SHOWCASE YOUR TALENT @ SHOWCASE BASKETBALL
Showcase BV is de overkoepelende naam van ons eco-systeem waarin een reeks merken en diensten worden gevoerd die elkaar in kracht ondersteunen, met als doel de urban wereld van de streetwear, sport, sneakerculture, urban lifestyle en entertainment naar de NEXT LEVEL te tillen en impact te maken. WARNING: Geen enkele stagedag is hetzelfde en ook geen 9 tot 5 mentaliteit en cultuur !

Red Hero Kids Run / sponsorloop tbv Rode Kruis
Rode Kruis Haaglanden is op zoek naar leuke sportieve projecten waarbij sponsoring een hoofdrol speelt.

Meer jonge ouderen (50,60 jarigen) naar bestaand of nieuw beweegaanbod te krijgen en de oudere ouderen(70,80 en ouder) naar activiteiten te krijgen om vereenzaming tegen te gaan. Jong geleerd is oud gedaan!
In kaart brengen wat de jonge ouderen(50,60 jarigen) willen aan beweegaanbod. Zijn ze bekend met al het beweegaanbod of moet er nieuw aanbod komen. (Walking voetbal, tennis, handbal, hockey, badminton, of boksen, wielrennen, bootcamp). Hoe bereik je ze en zorg je dat ze aan de slag gaan en blijven. In kaart brengen waarom de oudere ouderen (70,80 en ouder) niet deelnemen aan activiteiten en meer vereenzamen. Wat is er nodig om ze te bereiken ....dansen, muziek tuinieren zingeving belangrijk is dat ze in "beweging" komen. Wellicht is er ook een ander beweegaanbod nodig. Is er een verschil in deelname van mannen en vrouwen? en wat zet je in?

Dino Sport Den Haag
Dino Sport biedt jou de ruimte om je te ontwikkelen. Zo kan je zelf inspelen op de behoefte van ons bedrijf. Daarnaast zal je aan een sportevenement werken zoals de Koningsspelen.

Teamplayers project Double Sports
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Double Sports verwacht ook dat de Teamplayers met eigen input komen en zich ontwikkelen op het gebied professionele communicatie zowel onderling als naar de klanten toe. Hierdoor creëeren de Teamplayers een tevreden klant en is de kans groot dat hier een nieuwe opdracht uit voort komt. Bij Double Sports heb je als Teamplayer veel ruimte op eigen opdrachten te verzinnen en uit te voeren.

Tafeltennis: van Spelletje naar Sport
Tafeltennis was eens een grote sport onder de Haagse Jeugd. De tijden zijn veranderd, maar twee organisaties, een sportclub en een welzijnsorganisatie willen het tij doen keren. Zij zijn kleinschalig begonnen met cursussen aan en toernooitjes voor basisschoolkinderen uit Den Haag Zuidwest. . Het spelletje (pingpong) is nog steeds populair, nu moeten kinderen ook voor de sport (tafeltennis) gewonnen worden. Tools zijn er , een gecoördineerde aanpak kan het plan doen slagen.

Vesuvius
We zoeken op allerlei vlakken uitbreiding voor onze talentprogramma’s. Zowel op sponsoring, social media didaktiek lifestyle. Het maken van Het doel van het project is het opzetten van een professionele invulling van het Talent en Jeugd programma Beachvolleybal op vnl organisatorisch gebied. Talent programma zijn spelers die intern zitten bij BTN (Beach Team Nederland) en in Den Haag wonen en studeren en beachvolleyballen. Dit zijn zowel jongens als meiden. Jeugd programma bestaat uit spelers/speelsters uit het gehele land die 1x a 2x in de week naar Den Haag komen om te trainen gedurende de dag.

VITTR
Vitaliteit is hot! Steeds meer grote bedrijven investeren in een gezonde werkvloer. Vanuit de Haagse Sport Centrale organiseren wij verschillende bijeenkomst en activiteiten voor onze vitale community VITTR. VITTR deelt kennis en informatie, inspireert en activeert mensen en organisaties en zorgt voor verbinding met gelijkgestemden. Samen maken we werkend Haaglanden fitter en vitaler.

Bureau-Sport
Ben jij onze nieuwe medewerker achter de schermen. Ben jij de bekende "regelneef"? Hou je van overzicht creeren en behouden? Klantvriendelijk en service gericht? En kan je ook nog improviseren? Dan zien we jouw sollicitatie graag komen.

Krajicek Foundation Event Teamplayer
Wil jij bijdragen aan landelijke sportevents zoals Tournament Day, de FC Straat Play-Offs en de landelijke Koningsspelen? En ben jij de pro-actieve student die wij zoeken? Lees dan verder en reageer op een plek als Teamplayer bij de Krajicek Foundation!

Haagse Schoolsport Olympiade (HSSO)
De Haagse Schoolsport Olympiade is een grootschalig tweedaags sportevenement voor groep 8 leerlingen van Haagse basisscholen. Doel is om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij minimaal één vernieuwende/onbekende sport centraal staat, er aandacht is voor gezonde leefstijl/ vitaliteit én de uitdaging kinderen te enthousiasmeren om sporten en bewegen in hun dagelijkse routine op te nemen.Geen filmpje beschikbaar
van deze Teamplayers groep
Hockey Club Den Haag
Wil je als Teamplayer een bijdrage leveren aan een hockeyclub in een stadsdeel waar je dat niet zou verwachten? Dan ben je bij HC Den Haag aan het juiste adres. Op sporttuin Moerwijk / s.c.s.v. De Ster, oploopafstand van de Sportcampus en station Moerwijk, zijn we wekelijks te vinden om deze droom waar te maken. En daar kunnen we jouw hulp en expertise goed bij gebruiken! Ik hoor de kids al roepen: "juf, juf, mees, mees, kun je mee een trucje leren?!