Teamplayers

Teamplayers


Teamplayers betekent ‘samen presteren’: energiek in teamverband werken aan een projectopdracht(en) en uitvoeringsopdracht(en) uit de beroepspraktijk, met een resultaat waar een opdrachtgever op rekent. Samen vormen studenten van de vier opleidingen een projectteam waarin zij een jaar lang, één dag in de week, een projectopdracht werken. De infographic Teamplayers geeft in èèn oogopslag weer hoe het proces gedurende een jaar verloopt.

Teamplayersprojecten van 2021-2022 zijn volledig volgeboekt. Neem contact op met info@bureau-sport.nl voor verdere informatie over het aanmelden van een nieuw project.

Teamplayers Projecten


Ren4Sport - Senioren Fit + Tussenschoolse opvang project - 2021/2022
Bij Ren4sport zijn we gestart met seniorenfit, dit willen we graag door jullie verder laten onderzoeken en uitbreiden. Ook gaan jullie de TSO (tussenschoolse opvang) op verschillende basisscholen onderzoeken en gaan jullie verder op het beleidsplan waar de teamplayers dit schooljaar mee gestart zijn.

Breed motorisch sport en beweegaanbod kleuters - 2021/2022
Vernieuwend beweegaanbod 3, 5-6 jaar gericht op brede motorische vaardigheden ontwikkelen, deze implementeren op 7 korfbalclubs en dit in de markt zetten door 9 evenementen voor totaal 3600 leerlingen en clinics op 30 scholen.

Hogeschool studenten Sport 2021/2022
Team Campus is een klein team (4 vaste medewekers) en zet zich samen met studenten (stagiairs) in voor een optimaal leef- en leerklimaat. Voor en door studenten worden o.a. sport en evenementen georganiseerd. Teamplayers verzinnen en voeren sportieve activiteiten (5 tot 10 per jaar) zelfstandig uit en dragen bij aan groei van bekendheid van sportmogelijkheden voor studenten en een goed bezocht sportaanbod op de HHS (groeiend aantal sportpassen).

Multisport Leidschendam-Voorburg 2021/2022
Multisport zorgt voor meerwaarde voor iedereen: het kind, de school, de sportvereniging en de buurt.

Teamplayers Middin
Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Doe, durf, leef! Dat is de visie van Middin. Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Middin stimuleert cliënten te doen wat bij hen past, te durven kiezen en hun eigen leven te leven. https://middin.nl/

Het verhogen van de sportparticipatie bij jeugd uit de Schilderswijk
De buurtsportvereniging van de Schilderswijk. Wil jij op een vernieuwende manier mede verantwoordelijk zijn om sport voor jeugd in de Schilderswijk te organiseren? En onderdeel zijn van een enthousiast jong team vanuit diverse opleidingen? Wordt lid van de BSV Teamplayers!

E-Sports Support: Events, Training & Nutrition for E-Sports Teams @ Techniek Innovatie Huis van ROC Mondriaan
Heb jij affiniteit met e-sports en lijkt het je fantastisch om een e-sports evenement te organiseren? En vind je het leuk om de ROC Mondriaan e-sporters fysiek aan het sporten te krijgen? Dan is het project E-sports in het Techniek Innovatie Huis misschien wel iets voor jou?

HRC ScholenRugbyToernooien
Haagsche Rugby Club ScholenRugbyToernooien teamplayerproject organiseert evenementen waarmee de normen en waarden van het Rugby worden uitgedragen alsmede een gezonde levenstijl.

Buurtsportcoach Sport en Gezondheid: Rivierenbuurt/Stationsbuurt
Samen met de Buurtsportcoach Sport en Gezondheid breng jij inactieve bewoners weer in beweging en help jij ze bij het proces naar een betere versie van zichzelf.

FBDH Fitste Bedrijf van Den Haag
Mee helpen organiseren van de verschillende activiteiten (12 per jaar), communiceren (bloggen, vloggen, nieuwsbrief, magazine, update website, etc.), onderzoek naar trends en ontwikkelingen in NL en de wereld, vergroten van het netwerk, behoefte onderzoek verdiepen in de European Company Sport Games (2022), contact met het netwerk en de kennispartners, FBDH on tour, etc.

Sur5together
2SUR5 outdoorbedrijf en jeugdzorginstelling. Leren door te doen. Dit is wat wij doen en waar wij voor staan. Hou je van avontuur en buiten, wil je iets betekenen voor een ander, heb je affiniteit met jongeren en wil je sport of bewegen inzetten als middel. Dan is dit een leerzame plek voor jou.

Moef 2021/2022
Moef is een beweegprogramma voor mensen met een verstandelijke/lichamelijk beperking. Het doel is deze doelgroep meer laten bewegen waarbij plezier in de activiteiten heel belangrijk is.

Bureau-Sport "Achter de schermen" - 2021/2022
Ben jij de Teamplayer die verantwoordelijk wilt zijn voor het soepel en strak laten verlopen van de samenwerking tussen praktijk en opleidingen. Zie jij kansen? Ben je ondernemend? Ga jij het gesprek aan en zit samenwerken in je DNA? Dan is Bureau-Sport jouw speelveld!

Olympic Moves
Organiseer de Olympic Moves regionale finale in Den Haag voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs van scholen uit Den Haag en wijde omgeving. Teamplayers organiseren 8 sporten in Den Haag op 1 dag op en rondom de sportcampus waarbij leerlingen zich kunnen plaatsen voor de landelijke finaledag op Papendal e.o. - Olympic Moves The School Final - waar teamplayers ook een rol spelen in de organisatie. Daarnaast organiseren Teamplayers de halve finale van het zaalvoetbal. Extra filmpjes te zien bij 'meer informatie'

Double Sports Pijnacker - 2021/2022
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Double Sports verwacht ook dat de Teamplayers met eigen input komen en zich ontwikkelen op het gebied professionele communicatie zowel onderling als naar de klanten toe. Hierdoor creëeren de Teamplayers een tevreden klant en is de kans groot dat hier een nieuwe opdracht uitkomt.

Haagse Schoolsport Olympiade (HSSO)
De Haagse Schoolsport Olympiade is een grootschalig tweedaags sportevenement voor groep 8 leerlingen van Haagse basisscholen. Doel is om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij minimaal één vernieuwende/onbekende sport centraal staat, er aandacht is voor gezonde leefstijl/ vitaliteit én de uitdaging kinderen te enthousiasmeren om sporten en bewegen in hun dagelijkse routine op te nemen.

AC Sparring
AC Sparring is een activiteitencentrum voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Tijdens het Teamplayers project zal je 3 evenementen neer gaan zetten die aansluiten op de wensen en behoeften van onze cliënten. Ook zullen jullie ingezet worden bij het begeleiden van de sportactiviteiten.

BuurtSportVereniging Hockey Club Den Haag
In samenwerking met de Hockey Foundation van de KNHB zetten we Hockey Club Den Haag op vanuit Project 30/30; in 2030 zijn er 30 hockeyclubs opgericht op niet voor de hand liggende plaatsen, waar normaal niet gehockeyd wordt. Dit teamplayer project vraagt een open instelling van jou. We gaan aan de slag met kinderen die in achterstandswijken wonen en gebruiken de hockeysport als middel om te verenigen, om samen te delen en een plek in de Nederlandse sportcultuur te bewerkstelligen.

Stichting BalanceBuddy 2021/2022
Stichting BalanceBuddy is een jonge en enthousiaste stichting, die zich inzet voor de gezondheid van kinderen! Bij ons vorm je een klein bedrijfje met andere studenten waardoor je, jezelf snel professionaliseert. Hiernaast kan je ook als leefstijlmaatje aan de slag, waarbij je een kind (preventief) helpt tegen overgewicht!

Het RSS Mix & Match Maandlidmaatschap
Train veelzijdig, afwisselend en met veel racketsportplezier! Ontwikkel je skills, fitheid en creativiteit via verschillende racketsporten! Oftewel kies voor het Mix & Match Maandlidmaatschap bij RacketSportSchiedam!

Vakantieprogramma's Team4Talent 2021/2022
Het bedenken, organiseren en uitvoeren van meerdere sportevenementen tijdens de schoolvakanties (kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie) in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Naast de organisatie van meerdere sportevenementen ga je bij Team4Talent mee in de planning. Dit betekent dat je ook tijdens tussenschoolse- en naschoolse sportactiviteiten actief bent.

Korfbal Back 2 School!
Geef het Haagse Korfbal een boost door middel van het geven van enthousiaste schoolkorfbalclinics en organiseer gerichte wervingsacties in samenwerking met de Haagse Korfbalverenigingen.

Mooi Welzijn, Escamp II - 2021/2022
Dit Teamplayersproject is gevestigd in de Haagse wijken Bouwlust, Vrederust en het Wateringse Veld. Binnen deze wijken is er sprake van een hoog percentage overgewicht, een lage sportdeelname en veel mensen hebben binnen deze wijken een ongezonde levensstijl. Tijdens deze Teamplayers stage zal er een kwalitatief en structureel sport- en voedingaanbod worden ontwikkeld en aangeboden.

De Haagse Sporttuin Duindorp
De Haagse Sporttuin Duindorp is een multifunctioneel buitensportcomplex die kinderen, maar ook jongeren en ouderen uit de wijk Duindorp en omgeving de kans biedt om laagdrempelig deel te nemen aan georganiseerde sportactiviteiten. Het sportcomplex omvat drie multifunctionele sportvelden waarop vrijwel iedere sport gespeeld kan worden. Tijdens de Teamplayer opdracht zullen de studenten voornamelijk bezig zijn met teambuilding, evenementenorganisatie, organiseren en coördineren van de naschoolse sport, PR en ontwikkelen van een nieuwe sportkaart.

Bureau coach
Wil jij ook meer sportplezier voor iedereen? Wij wel! Samen met onze partners NOC*NSF, Werkgevers Sportclubs Den Haag (WSDH) en gemeente Den Haag gaan we de uitdaging aan om er voor te zorgen dat in 2025 een groot deel van de Haagse sportverenigingen één of meerdere trainersbegeleiders heeft.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland
Als Teamplayer student ga jij volledig meedraaien bij het Jeugdfonds met als doel meer kinderen in armoede een kans geven op sport en cultuur. Jouw werkzaamheden zijn heel divers en jij krijgt veel vrijheid. Zo kan jij bijvoorbeeld de social media kanalen beheren zoals instagram en Facebook, sport activiteiten organiseren in wijken waar veel kinderen zijn in armoede of geld inzamelen. Heb jij zelf een ander leuk, creatief en innovatief idee? Dan staan wij daar ook zeker voor open!

Winter- en Zomerspektakel Mariahoeve aangevuld met wijksport en tussenschoolse opvang activiteiten
Het organiseren van sport- en spelactiviteiten voor 2 evenementen, een wekelijks buurt sportactiviteit en het bedenken en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten tijdens tussenschoolse opvang in de wijk Mariahoeve

Beweegloket Den Haag 2021/2022
Help het Beweegloket Den Haag. Zorg voor meer sportende of bewegende mensen met een beperking!

Beleving aan Zee - 2021/2022
Meedraaien in het bedrijf waarbij de focus in het begin zal liggen op het strand. In de wintermaanden zal er gewerkt worden aan een nader te bepalen product.

Internationale voetbaltoernooi - 2021/2022
Als full-service voetbalbureau willen wij voor de spelers van CASA Football Academy een internationaal voetbaltoernooi organiseren. Bij CASA Football Academy hebben wij als missie om spelers te versterken en inspireren spelers door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, zodat ze tot hun volle potentie kunnen komen. We willen spelers helpen en begeleiden gedurende hun voetbalcarrière.

Double Sports Zoeterwoude - 2021/2022
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Double Sports verwacht ook dat de Teamplayers met eigen input komen en zich ontwikkelen op het gebied professionele communicatie zowel onderling als naar de klanten toe. Hierdoor creëeren de Teamplayers een tevreden klant en is de kans groot dat hier een nieuwe opdracht uitkomt.

Iedereen doet mee & telt mee bij Incluzio Leiden 2021/2022
Wil jij leren hoe jij sport in kan zetten als middel of als doel om maatschappelijke problemen aan te pakken of om in contact te komen met verschillende doelgroepen? Wil jij kennismaken met de werkzaamheden van een buurtsportcoach? Dan bij jij bij Incluzio Leiden op de juiste plek!

Implementatie buitenlandse voetbalkampen - 2021/2022
Het implementeren van een zomer voetbalkamp in Europa, afkomstig uit het Teamplayers onderzoek van 2020-2021, voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar oud. Samen met onze trainers organiseren wij in de zomer van 2022 een voetbalkamp in Europa, van maximaal 2 weken, voor onze Central Progress leden (incl. ouders) en werken we samen met ons overkoepelende internationale bedrijf: "Phocus Soccer''.

Trefpunt Morgenstond + Trefpunt Bouwlust/Vrederust HET Sportieve Buurthuis in Den Haag Zuidwest - 2021/2022
Spreekt jou het in teamverband onderzoeken, voorbereiden en uitvoeren van een laagdrempelig gevraagd sport/beweeg aan ? Vindt jij het leuk wijkbewoners te ontmoeten om met hen in gesprek te gaan om hen blijvend aan voor hen georganiseerde activiteit te binden ? Sta je open om veel praktische ervaring op te doen om later deze te kunnen toepassen bij je vervolg van je carrière na de opleiding? Dan is een Team Player stage bij Trefpunt Morgenstond en Trefpunt Bouwlust een unieke kans voor jou !

HALO Onderwijsevents
De HALO kent een aantal onderwijs events (Kampen en HaDeMi) die door projectgroepen worden georganiseerd, de overstijgende organisatie ligt in jullie handen en je gaat ook mee op één van de events. Daarnaast organiseren jullie een zelf ontwikkeld project ter promotie van de Sportcampus.

De gezonde Sociale Sportschool en meer
De gezonde Sociale Sportschool en meer...... In De Gezonde Sociale Sportschool en meer.... ga je als Teamplayer aan de slag met al bestaande activiteiten voor jong en oud en ontwikkel je nieuwe producten/activiteiten en innoveer je bestaande. In een dagvullend programma met diverse activiteiten breng jij, jong en oud in beweging en maak je deelnemers bewust van een gezonde leefstijl. Creativiteit, goed kunnen samenwerken, netwerken en doorzettingsvermogen zijn de sleutel tot een succesvolle stageperiode.

Krajicek Foundation Eventteam - 2021/2022
Wil jij bijdragen aan landelijke sportevents zoals de Streetwise Cup en de Koningsspelen? En ben jij de pro-actieve student die wij zoeken? Lees dan verder of reageer op een plek als Teamplayer bij de Krajicek Foundation.

Buurtsport Maassluis - 2021/2022
Het Buurtsportteam van Welzijn e25 zet zich in om de jeugd zoveel mogelijk in beweging te krijgen d.m.v. het organiseren van activiteiten en evenementen in de wijk of Maassluis breed.

Jeugdvoetbalopleiding - 2021/2022
Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van de jeugdopleiding. Wij verzorgen scholingsprogramma's voor jeugdtrainers op allerlei niveaus en ondersteunen verenigingen om tot een gestructureerde jeugdopleiding te komen waarbij maatwerk het vertrekpunt is. De stage is gevarieerd en biedt mogelijkheden voor iedereen die van voetbal houdt.

Buurtsportcoach Laak Teamplayers - 2021/2022
Wil je meehelpen om de bewoners van Laak fitter te krijgen? Dan ben jij degene die we zoeken, je kunt vanaf dag 1 bijdragen aan verschillende beweegactiviteiten in Laak. Maar je kunt ook nieuwe beweegactiviteiten ontwikkelen en opzetten voor de bewoners van Laak. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en verantwoordelijk te zijn voor activiteiten die jezelf bedacht hebt.