Teamplayers

Teamplayers


Teamplayers betekent ‘samen presteren’: energiek in teamverband werken aan een projectopdracht(en) en uitvoeringsopdracht(en) uit de beroepspraktijk, met een resultaat waar een opdrachtgever op rekent. Samen vormen studenten van de vier opleidingen een projectteam waarin zij een jaar lang, één dag in de week, een projectopdracht werken. De infographic Teamplayers geeft in èèn oogopslag weer hoe het proces gedurende een jaar verloopt.

Teamplayers Projecten


Haagse korfbalhelden
Geef jij het Haagse korfbal een extra boost? Geef dan d.m.v. gerichte wervingsacties korfbalclinics aan de basisschoolkinderen van groep 3 tm 6 in samenwerking met de Haagse korfbalverenigingen.

Ontwikkelen van beweegactiviteiten BSO Fun and Friends
Als Teamplayer bij Sport BSO Fun and Friends onderzoek je mogelijkheden en ontwikkel je activiteiten om meer kinderen in Den Haag en Wassenaar aan het bewegen te krijgen. Je krijgt hierbij veel ruimte en vrijheid om zelf ideeën aan te brengen en invulling te geven aan de opdracht.

Jongerenwerk Roc Meppelweg
Voor op het Mondriaan college voor entree en ISK wordt er vanuit Coach 25 jongerenwerk opgezet. Doel is door middel van laagdrempelige activiteiten de verbinding met de leerlingen te zoeken, het gesprek aan te gaan, en voorlichting te geven. Een plek zijn waar leerlingen met al hun hulpvragen terecht kunnen.

Vitaliteitsdagen
Vind je het leuk om een project te organiseren? Wil je waardering voor je werk? Kom dan naar dit Teamplayers project en organiseer Vitaliteitsdagen voor ouderen in Den Haag.

Vesuvius
Het is een leuke zelfstandige opdracht om direct in samenwerking met de beachvolleybal talenten te zorgen voor een verbetering/professionalisering van het jeugdprogramma van BTN

Hellas Vitaliteitsdagen
Samen met handbalvereniging Hellas willen wij een sport- en beweegprogramma opzetten voor ouderen. Wil jij helpen om de senioren in en rondom de Vogelwijk in beweging te krijgen? Vind jij hij het belangrijk dat senioren uit hun sociale isolement komen? Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Meld je dan nu aan!

Teamplayers Beweegpartner Next
Als Teamplayer bij Beweegpartner geven wij je veel vrijheid om binnen de opdracht je eigen koers te varen. We zijn een jong bedrijf waarbij we werken vanuit de gedachten dat we samen het land gaan bestieren. Jongeren in beweging zetten en houden is de toekomst van een gezonde leefstijl voor nu en later. Help ons deze visie op landelijk niveau te implementeren en de jongeren een gezonde toekomst te geven.

Teamplayers 2SUR5
2SUR5 heeft als missie om oprecht iets te betekenen voor een ander. Dit doen wij het liefst buiten en in beweging. Onze slogan is niet voor niets "leren door doen"

Hockey Club Den Haag
Wil je als Teamplayer een bijdrage leveren aan het professionaliseren van een hockeyclub in een stadsdeel waar je dat niet zou verwachten? Dan ben je bij HC Den Haag op het juiste adres! Op loopafstand van de SportCampus en station Moerwijk, zijn we wekelijks te vinden om deze droom waar te maken. En daar kunnen we jouw hulp en expertise goed bij gebruiken! Ik hoor de kids al roepen: "juf, juf, mees, mees, kun je me een trucje leren?!"

Kangoeroeproject
Een programma door ontwikkelen voor kleuters gericht op brede motorische ontwikkeling van kleuters en implementeren op sportclubs. Dit in de markt zetten door 10-12 evenementen voor elk 350-600 kleuters en clinics verzorgen op 50 scholen.

Zingeving van sporten en bewegen
Voor de meeste kinderen en jongeren is het normaal dat sport en bewegen deel uitmaakt van hun dagelijkse leven. Voor veel leerlingen op het speciaal onderwijs is dat anders. Onderzoek laat zien dat deze leerlingen minder bewegen en minder vaak lid zijn van een sportvereniging dan leeftijdsgenoten in het reguliere onderwijs (Van Lindert & Van den Dool, 2011). Kan jij er voor zorgen dat de leerlingen van het Praktijk College Spijkenisse meer gaan bewegen?!

Road 2 Olympic Moves
DE GROOTSTE VO SCHOOLSPORTCOMPETITIE VAN NL!

Opzetten, meedenken en uitwerken van diverse producten van Sportjeal.
Bij Sportjeal ontwikkel je materiaal voor trainers ter inspiratie en om te leren. Deze bieden we aan in diverse applicaties. Help jij ons om het bedrijf, de trainers en jezelf verder ontwikkelen

Leika sport&spel
Het creëren van een programma om vitaliteit en gezondheid bij kinderen en werknemers in deze sector verder te ontwikkelen. Het Teamplayersproject bij Leika is erg veelzijdig, denk hierbij aan het bedenken en geven van beweegactiviteiten, het onderzoeken van de vitaliteit in deze sector, het werken op kantoor om plannen te maken en deze tot uitvoering te brengen. Kortom een breed project waarbij onderzoek vaardigheden en het werken in de praktijk samen komen.

Stichting BalanceBuddy
Bij Stichting BalanceBuddy vorm je samen een klein bedrijfje. Je bent een Stedelijk Bestuurslid en zorgt ervoor dat kinderen geholpen worden met hun gezondheid door een leefstijlmaatje. Je mag zelf ook zo'n leefstijlmaatje zijn en dan ga je elke week langs bij een gezin om ze te helpen!

Moefteam
Bij ons ben je bezig met innoveren van het sportaanbod voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Verder organiseer je evenementen voor deze doelgroep en draag je bij aan de participatie van de doelgroep bij sportevenementen.

Haagse Schoolsport Olympiade (HSSO)
De Haagse Schoolsport Olympiade is een grootschalig tweedaags sportevenement voor groep 8 leerlingen van Haagse basisscholen. Het doel is om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij minimaal één vernieuwende/onbekende sport centraal staat, er aandacht is voor gezonde leefstijl/ vitaliteit én de uitdaging kinderen te enthousiasmeren om sporten en bewegen in hun dagelijkse routine op te nemen.

Incluzio Leiden
Vitaliteit en bewegen zijn belangrijke aandachtspunten voor Incluzio Leiden. We werken samen met verschillende organisaties om zoveel mogelijk Leidenaren aan het bewegen te krijgen. Jong en oud, met beperking of zonder beperking, we zijn er voor iedereen. Ook als je een kleinere beurs hebt, kijken we graag samen met jou wat er mogelijk is. In iedere wijk zijn er buurtsportcoaches actief. De buurtsportcoaches maken een integraal sport- en beweegaanbod per wijk. Kijk voor de buurtsportcoach(es) bij jou in de wijk op onze pagina over de Huizen van de Buurt.

Teamplayers het Beweegloket Den Haag
Het Beweegloket Den Haag ondersteunt, adviseert en begeleidt (tijdelijk) Hagenaars met een beperking en of chronische aandoening, bij het vinden van een passend beweeg/sportaanbod in Den Haag.

Stichting Sportbelang SGK
SGK, speciaal voor sporters met een beperking is de organisatie in Den Haag.Hiervoor stimuleert, organiseert en begeleidt SGK sportieve activiteiten, die afgestemd zijn op het ontwikkelingsniveau, met het oogmerk de gezondheid van de deelnemers te bevorderen en hen een sociale en waardige plaats in de maatschappij te laten verkrijgen en behouden. Jij als Teamplayer gaat binnen SGK onderzoeken verrichten op sportparticipatie voor mensen met een Licht Verstandelijk Beperking. Tevens ga je aan de slag op een van onze sport en beweeglocaties om daar onze mensen in beweging te krijgen en te houden.

Playing for Success Den Haag
Werken met leerlingen PO (groep 6 t/m 8) d.m.v. sport werk je aan het verbeteren van de sociaal emotionele ontwikkeling (zelfvertrouwen, samenwerken, motivatie en zelfstandigheid). Je helpt mee aan het ontwikkelen van het curriculum en het uitvoeren daarvan. Daarnaast willen we onze naamsbekendheid vergroten, onze website vernieuwen en ons sponsorplan verbeteren en uitvoeren.

Bureau-Sport
Ben jij onze nieuwe medewerker achter de schermen. Ben jij de bekende "regelneef"? Hou je van overzicht creeren en behouden? Klantvriendelijk en service gericht? En kan je ook nog improviseren? Dan zien we jouw sollicitatie graag komen.

Organisatie StudentenSport
Haagse Hogeschool StudentenSport Campus Student Life & Sport zet zich in voor studentensport voor en door studenten! Het Teamplayers traject bestaat uit zowel het ontwikkelen als het zelstandig uitvoeren van 5 -10 sportieve activiteiten in en rondom de Haagse voor studenten, het hele jaar door. Elke team kan daar een eigen invulling aan geven. 

Sportstimulering Streetsport Krajicek / WSDH Den Haag Zuid-West
Lijkt het jou leuk om – samen met de buurtsportcoach van WSDH - wekelijks activiteiten te verzorgen op een nieuw te openen Krajicek Playground in Zuid-West? En samen met betrokkenen van de Playground de plek te promoten en jongeren te werven? En ben je bij voorkeur woonachtig in Den Haag? Meld je dan snel aan voor dit project!

E25 Buurtsport
Als Teamplayer start je in het jongerencentrum in Maassluis om 9:00 uur met een vergadering en een kopje koffie en werk je voornamelijk voor het team Buurtsport. Met het groepje vergader a.d.h.v. een agenda en stel je met elkaar een actie besluiten lijst (ABL) op wat er moet gebeuren voor deze dag. Tussen het werken aan de evenementen door ga je om 12:00 uur en om 15:00 uur een sport- en spelles geven tijdens de pauze of na schooltijd op een pleintje in de wijk. Dit zorgt voor veel afwisseling tijdens je stage.

SB the Driving Experience
Wordt onderdeel van een dynamische en sportief landelijk opererend bedrijf en ervaar geen enkele dag hetzelfde. Voor deze nieuwe opdracht wordt je onderdeel en deelgenoot van een geheel nieuw concept (Driving Experience), niet alleen conceptueel denken maar ook betrokken zijn bij de uitvoer, waardoor je dus niet alleen binnen op ons experience center zit. (Wij hebben geen kantoor, maar experience center ;-))

Vaardig in bewegen
Samen Gezond Voorschoten en Teamplayers gaat samen met 3 van de 8 basisscholen in Voorschoten aan de slag met het thema Vaardig in bewegen. Er worden projecten in en rond de school opgezet om kinderen meer in bewegen te krijgen en te houden. De teamplayers gaan ideeën testen en verbeteren om uiteindelijk tot een blauwdruk te komen waarvan alle scholen gebruik kunnen maken.

Tafeltennis: van Spelletje naar Sport
Er wordt veel getafeltennist in Den Haag, ook door kinderen en jongeren. Dit gebeurt vooral als spelletje, op de camping, in het buurthuis en steeds meer op school, binnen en buiten. Als Haagse vereniging promoten wij tafeltennis bij de jeugd als (competitie) sport. Vandaar ook dat wij cursussen verzorgen aan scholen en samenwerken met (Mehr) Welzijn. We focussen ons ook op scholierenkampioenschappen omdat daar de kiem gelegd wordt voor verenigingsdeelname. Jullie zijn daar de spil in die de inspiratie overbrengen. Je hoeft geen specialist te zijn, wij leren je de basis aan.

Teamplayers@ RacketSportSchiedam: Klanten-/Ledenwerving (jeugd) en meer!
Help als echte Teamplayer RacketSportSchiedam en partners aan meer structureel spelende jeugdige racketsporters!

Teamplayers project Double Sports
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Double Sports verwacht ook dat de Teamplayers met eigen input komen en zich ontwikkelen op het gebied professionele communicatie zowel onderling als naar de klanten toe. Hierdoor creëeren de Teamplayers een tevreden klant en is de kans groot dat hier een nieuwe opdracht uit voort komt. Bij Double Sports heb je als Teamplayer veel ruimte op eigen opdrachten te verzinnen en uit te voeren.

Wijkz Escamp I: Zet Escamp in beweging! (Gezond, Vitaal en Sociaal)
Wijkz Escamp I: “Zet Escamp in Beweging (Gezond, Vitaal en Sociaal) “ Escamp is een stadsdeel waarin grote beweegarmoede is en veel bewoners er een ongezonde leefstijl op na houden. Als Teamplayer ga jij het verschil maken om de bewoners en vrijwilligers (jong en oud) dmv diverse activiteiten/interventies letterlijk in beweging te krijgen en bewust te maken van een gezonde leefstijl

Teamplayers Team4Talent
Ontwikkelen, organiseren en evalueren, drie termen die de rode draad zijn van jouw teamplayersstage bij Team4Talent! Met deze drie eigenschappen op zak ben jij je medestudent altijd een stapje voor, maar ook als jij deze eigenschappen graag verder wil ontwikkelen ben je bij Team4Talent aan het juiste adres. Na jouw teamplayersstage bij Team4Talent ben jij de expert binnen jouw vakgebied!

Zet 2Samen in beweging!
Zet jij 2Samen in beweging? Geef het bewegen op de BSO's een boost door middel van het geven van uitdagende beweegactiviteiten gecombineerd met het inspireren en adviseren van de medewerkers.

De Dino Vakantieschool
Beleef een leuke en uitdagende teamplayersstage waarbij werkzaamheden op kantoor perfect gecombineerd worden met werkzaamheden in de praktijk, zoals: gymlessen geven, sportdagen ondersteunen en workshops geven op de kinderopvang.

ViB
In dit project zal je uitvoering geven aan verschillende activiteiten voor basisschooljeugd en voor kwetsbare Vlaardingers. Daarnaast ga je aan de slag met het organiseren van een Life Goals festival en met het ontwerpen van een lessenreeks voor pauzesport!

Fit in de Buurt
Den Haag telt veel Buurtsportcoaches voor volwassenen in verschillende stadsdelen. De Buurtsportcoaches begeleiden wijkbewoners naar een actief, gezond en vitaal leven d.m.v. individuele coaching. De Buursportcoach is in het centrum actief bij buurtcentrum De Mussen, Stichting WeZijn Transvaal en op verschillende andere maatschappelijke locaties. De Buurtsportcoaches hebben een goed overzicht van het beweegaanbod in de wijk en staan klaar om de volwassen buurtbewoner te coachen naar een actiever leven.

HALO Onderwijskampen
De HALO heeft 3 onderwijskampen die door medestudenten worden georganiseerd. Winterkamp (januari) wordt georganiseerd met vierderjaars studenten. Landkamp (april) organiseren jullie met 2 tweedejaars projectgroepen. Waterkamp (juni) gaan jullie geheel zelfstandig organiseren.

Krajicek Foundation Event Teamplayer
De Krajicek Foundation organiseert meerdere keren per jaar regionaal en landelijk (sport)events en fondsenwervende activiteiten. Heb jij een passie voor evenementen, dan is deze Teamplayer stage iets voor jou!

De Hup Feijenoord
De Hup zet sport als middel in. Affiniteit gewenst met: Hockey, Peutergym, Pickleball, ASM, Sporten met een beperking, bewegen met ouderen.

Teamplayersstage Jeugdvoetbalopleiding
De stage biedt jou als student niet alleen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze (voetbal)keuken, maar zorgt daarnaast ook voor veel variatie en eigen inbreng. Naast het onderzoek wat gericht is op het ontwikkelen van een subsidieplan om meer activiteiten te kunnen aanbieden in diverse gemeenten zal jij o.a. als student ook een belangrijke rol spelen bij de organisatie en uitvoering van de jeugdvoetbalactiviteiten.

Red Hero Kids Day / sport/sponsoractiviteiten tbv Rode Kruis
Organiseer jij het volgende sport/sponsoring evenement voor het Rode Kruis?

De Haagse Sporttuin Duindorp
De Haagse Sporttuin Duindorp is een multifunctioneel buitensportcomplex die kinderen, maar ook jongeren en ouderen uit de wijk Duindorp en omgeving de kans biedt om laagdrempelig deel te nemen aan georganiseerde sportactiviteiten. Het sportcomplex omvat drie multifunctionele sportvelden waarop vrijwel iedere sport gespeeld kan worden. De Haagse Sporttuin Duindorp biedt iedere dag naschoolse sport aan, organiseert meerdere evenementen per jaar en is dagelijks geopend voor vrije inloop.