Teamplayers

Teamplayers


Teamplayers betekent ‘samen presteren’: energiek in teamverband werken aan een projectopdracht(en) en uitvoeringsopdracht(en) uit de beroepspraktijk, met een resultaat waar een opdrachtgever op rekent. Samen vormen studenten van de vier opleidingen een projectteam waarin zij een jaar lang, één dag in de week, een projectopdracht werken. De infographic Teamplayers geeft in èèn oogopslag weer hoe het proces gedurende een jaar verloopt.

Teamplayers Projecten


Escamp I: Zet Escamp in beweging! (Gezond, Vitaal en Sociaal)
Wijkz Escamp I: “Zet Escamp in Beweging (Gezond, Vitaal en Sociaal) “ Escamp is een stadsdeel waarin grote beweegarmoede is en veel bewoners er een ongezonde leefstijl op na houden. Als Teamplayer ga jij het verschil maken om de bewoners (jong en oud) d.m.v. diverse activiteiten/interventies letterlijk in beweging te krijgen en bewust te maken van een gezonde leefstijl. (HALO,MBO en Voeding en Diëtetiek)

Double Sports Pijnacker
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. In oktober 2022 bestaat Double Sports 10 jaar. Het bedrijf begon in 2012 met het geven van sportworkshops op locatie en is uitgegroeid tot een bedrijf dat nu op vele vlakken actief is. Op het gebied van zwemdocenten werkt Double Sports nauw samen met bijvoorbeeld de gemeente Den Haag en Gemeente Rotterdam. Enkele voorbeelden van grote organisaties binnen de kinderopvang waar Double Sports mee samenwerkt zijn bijvoorbeeld Partou (heel Nederland), DAK (Den Haag) en Kinderdam (Rotterdam) en met onze gymdocenten komen wij door de gehele randstad. De afgelopen jaren is Double Sports erg in omvang gegroeid. Zowel op het gebied van zijn personeel als qua uitbreiding door heel Nederland. Op dit moment telt Double Sports twee kantoren. Het hoofdkantoor staat in Pijnacker en het tweede kantoor in Leiderdorp. Beide kantoren begeleiden al meerdere jaren Teamplayers groepen, wat elk jaar weer een succes is!

Beleving aan Zee Stage
Beleving aan Zee is een bedrijf dat zich richt op evenementen op en om het strand. We zijn gevestigd in Scheveningen. Op het kantoor werken we met 4 personen die de back-office vormen en alles regelen rondom het aannemen, plannen en afhandelen van aanvragen die we ontvangen van klanten. Onze klanten zijn bedrijven, scholen en vrijgezellen die op zoek zijn naar een activiteit op of om het strand. Deze activiteit plannen wij vaak in, in combinatie met een lunch, borrel of BBQ. Hiervoor hebben wij ook een samenwerking met diverse strandtenten. Om de activiteiten goed te kunnen begeleiden, zetten wij instructeurs in, deze werven en selecteren wij zelf. Naast Scheveningen zijn wij ook actief in Wassenaar, Katwijk aan Zee, Noordwijk en Kijkduin. Om al deze organisatie goed vast te leggen, maken wij veel gebruik van telefonie, mail en ons plansysteem Recras.

Teamplayers Sportpark Willem Alexander
Sportpark Willem-Alexander is een sportcomplex in Schiedam dat mogelijkheden biedt om sport en bewegen in de binnen- en buitenruimte te stimuleren. De mogelijkheden zijn enorm, zo nu is er een officiële Pump Track(!) aangelegd. Het sportpark zoekt studenten die zich hard willen maken voor het ontwikkelen en coördineren van gave projecten.

De weg naar meer bewegen en een gezonde vrijwilligersbasis
Beweegmaatjes is een programma waarin mensen aan elkaar gekoppeld worden om samen (1 op 1) te gaan bewegen. De organisatie van Beweegmaatjes wil zo op een laagdrempelige en duurzame wijze bijdragen aan een gezonde sociale omgeving en levensstijl van Utrechters. Een gezonde en stabiele vrijwilligersbasis is essentieel om dit te kunnen realiseren. Helaas komen er op dit moment meer aanvragen binnen van mensen die hulp nodig hebben dan aanmeldingen van vrijwilligers die dit kunnen bieden. Wil jij werken aan een oplossing? Of heb je andere ideeën om Utrechters aan het bewegen te krijgen? Dan is het Teamplayersproject van Beweegmaatjes echt wat voor jou!

Dare to Move!
Denk en bouw mee aan One Planet! In Museon-Omniversum zetten we inspirerende innovaties en hoopgevende initiatieven voor een betere wereld in de spotlights. Ga als team aan de slag met toffe ideeën op het gebied van o.a. sport, bewegen en voeding en realiseer samen met ons een spraakmakende programmering voor jong en oud! Check oneplanet.nl voor meer inspiratie!

Moef
Moef is een beweeg mascotte die erop gericht is onze cliënten meer te laten bewegen. Waar Moef is daar is het leuk, gezellig en wordt bewogen. Omtrent Moef worden er evenementen en beweegprogramma's ontwikkeld om onze meer te laten bewegen. Van Moef zijn er Gadgets, knuffels en is er een levensgroot pak dit alles om drempels van bewegen weg te halen bij onze cliënten.

RSS Mix & Match 2.0!
Train veelzijdig, afwisselend en met veel racketsportplezier! Ontwikkel skills, fitheid en creativiteit via verschillende raketsporten! Oftewel, ga voor Mix & Match bij RacketSportSchiedam!

Korfbal Back to School
Geef het Haagse korfbal een boost d.m.v. het geven van enthousiaste schoolkorfbalclinics en organiseer gerichte wervingsacties in samenwerking met de Haagse korfbalverenigingen.

Kangoeroeproject
Een programma door ontwikkelen voor kleuters gericht op brede motorische ontwikkeling van kleuters en implementeren op sportclubs. Dit in de markt zetten door 10 evenementen voor totaal 4000 leerlingen en clinics op 40 scholen.

VITTR
Vitaliteit is hot! Steeds meer grote bedrijven investeren in een gezonde werk- en leefstijl. Vanuit ons kantoor in de Haagse Sport Centrale organiseren wij verschillende bijeenkomst en activiteiten voor onze vitale community VITTR. Samen maken we werkend Nederland energiek en vitaal.

Teamplayers op voortgezet praktijkonderwijs
Voor de meeste kinderen en jongeren is het normaal dat sport en bewegen deel uitmaakt van hun dagelijkse leven. Voor veel leerlingen op het speciaal en/of praktijk onderwijs is dat anders. Onderzoek laat zien dat deze leerlingen minder bewegen en minder vaak lid zijn van een sportvereniging dan leeftijdsgenoten in het reguliere onderwijs (Van Lindert & Van den Dool, 2011). Bij cluster 3 onderwijs lijken de verschillen het grootst ten opzichte van regulier onderwijs (Aanvullend Voorzieningengebruik Onderzoek 2007, SCP-CBS). Daarom is in Nissewaard deze teamplayersopdracht ontwikkeld. In het kort ga je een vitaliteitsprogramma ontwikkelen. Wanneer je start met deze opdracht waag je een sprong in het diepe en ga je voor het hoogst haalbare. Doel van de opdracht: de vitaliteit van leerlingen verbeteren. Samen met je team maak je een vitaliteitsplan op basis van onderzoek maak je keuzes voor interventies en voer je die uit. Ben je al om? Onderaan de tekst lees je hoe je kunt solliciteren!

Wijkz Escamp II
Dit Teamplayersproject is gevestigd in de Haagse wijken Bouwlust, Vrederust en het Wateringse Veld. Binnen deze wijken is er sprake van een hoog percentage overgewicht, een lage sportdeelname en veel mensen hebben binnen deze wijken een ongezonde levensstijl. Tijdens dit Teamplayersproject ga je op een creatieve manier deze problemen tegen in een poging de gezonde leefstijl en vitaliteit van de wijkbewoners te verbeteren.

Ren4Sport
Ren4sport is een sportburo met sportaanbod voor jong,oud en alles daartussen! De stagedag begint op de donderdag op basisschool KC Bamboe van 9:00 tot 17:00 uur. Hier is er ruimte om te vergaderen , onderzoek te doen en werken aan andere opdrachten. Ook zal je tijdens de stagedag de Tussen schoolse opdracht draaien, hier ben je samen met andere collega`s verantwoordelijk voor het organiseren van de schoolpauze en activiteiten aan te bieden. Onze klanten bij Ren4Sport, zijn voornamelijk basisscholen en BSO`s.

AC Sparring
Tijdens het Teamplayer project op Sparring hou je je bezig met het begeleiden van groepsactiviteiten en het organiseren van evenementen. Sparring is een AC voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en/ of lichamelijke beperking.

Bureau-Sport
Bureau-Sport is een initiatief van de faculteit Gezondheid, Voeding en Sport van De Haagse Hogeschool en de opleiding Sport en Bewegen van ROC Mondriaan. We richten ons op het leren en werken in de praktijk van Sport en Bewegen. Wij brengen vraag en aanbod bij succesvol elkaar. Wij verbinden. Wij zijn twee kanten van dè medaille. Ambities & talenten aan de ene kant en ervaren & waarderen aan de andere kant. Dat is Bureau-Sport.nl

Haagse Senioren in Beweging
Als beewegcoach breng jij inactieve senioren weer in beweging en help jij ze bij het proces naar een betere versie van zichzelf.

Winter- en Zomerspektakel Mariahoeve aangevuld met wijksport en tussenschoolse opvang activiteiten
Mariahoeve is een wijk waar veel bewoners op of onder de armoedegrens leven. Het winterspektakel is vaak hun enige vertier in de kerstvakantie. Omdat alles gratis is voor bezoekers is dit evenement erg populair en kijken de bewoners en kinderen er naar uit. Het doel van het evenement is d.m.v. sport- en spel de wijkbewoners te activeren (sportstimulatie) en verbinden. Voor de Teamplayers is er ruimte voor eigen inbreng welke soorten sport- en spel worden aangeboden en welke attracties worden gehuurd. Het activiteitenaanbod en de te bereiken doelgroep voor het zomerspektakel, de wekelijkse (kleinschalige sportactiviteiten) en tussen schoolse opvangactiviteiten zijn geheel vrij in te vullen door de Teamplayers. Periode Winterspektakel: +/- 5 dagen in de kerstvakantie Periode Zomerspektakel: 1 (of 2) dag(en) in mei/juni https://www.facebook.com/WinterZomerspektakel-Mariahoeve-1649349348688551

Stichting BalanceBuddy
‘Samen werken aan gezondheid’, waarbij wordt gefocust op de mentale en fysieke gezondheid van kinderen. Dit is het doel van Stichting BalanceBuddy. Stichting BalanceBuddy biedt een gecombineerde leefstijlinterventie aan, aan hulpbehoevende gezinnen, door studenten met een relevante studieachtergrond te trainen tot leefstijlmaatjes. Deze leefstijlmaatjes gaan één keer per week bij de hulpbehoevende gezinnen langs. Waarbij voornamelijk gefocust wordt op het stimuleren van een gezondere leefstijl bij het kind.

Hockeyclub Den Haag
Kom mee bouwen aan de misschien wel de leukste en nieuwste hockeyclub in Den Haag; Hockeyclub Den Haag!

HALO Onderwijsevents
De HALO kent een aantal onderwijs events (Kampen en HaDeMi) die door projectgroepen worden georganiseerd, de overstijgende organisatie ligt in jullie handen en je gaat ook mee op één van de events. Daarnaast organiseren jullie een zelf ontwikkeld project ter promotie van de Sportcampus.

Double Sports Leiderdorp
Double Sports verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoeksgericht opstellen. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Double Sports is een sportbureau dat zich richt op onderwijsinstellingen, verenigingen, kinderdagverblijven, gemeentelijke instellingen en Welzijnsorganisaties. Professionele sportdocenten bieden hierbij sportactiviteiten aan voor zowel jong als oud. In oktober 2022 bestaat Double Sports 10 jaar. Het bedrijf begon in 2012 met het geven van sportworkshops op locatie en is uitgegroeid tot een bedrijf dat nu op vele vlakken actief is. Op het gebied van zwemdocenten werkt Double Sports nauw samen met bijvoorbeeld de gemeente Den Haag en Gemeente Rotterdam. Enkele voorbeelden van grote organisaties binnen de kinderopvang waar Double Sports mee samenwerkt zijn bijvoorbeeld Partou (heel Nederland), DAK (Den Haag) en Kinderdam (Rotterdam) en met onze gymdocenten komen wij door de gehele randstad. De afgelopen jaren is Double Sports erg in omvang gegroeid. Zowel op het gebied van zijn personeel als qua uitbreiding door heel Nederland. Op dit moment telt Double Sports twee kantoren. Het hoofdkantoor staat in Pijnacker en het tweede kantoor in Leiderdorp. Beide kantoren begeleiden al meerdere jaren Teamplayers groepen wat elk jaar weer een succes is!

E-Sports Support: Events, Training & Nutrition for E-Sports Teams @ Techniek Innovatie Huis van ROC Mondriaan
Heb jij affiniteit met esports en lijkt het je fantastisch om een esports evenement te organiseren? En vind je het leuk om de ROC Mondriaan esporters fysiek aan het sporten te krijgen? Dan is het project Esports in het Techniek Innovatie Huis misschien wel iets voor jou!

Krajicek Foundation Eventteam
Wil jij bijdragen aan landelijke sportevents zoals de Streetwise Cup en de Koningsspelen? En ben jij de pro-actieve student die wij zoeken? Lees dan verder of reageer op een plek als Teamplayer bij de Krajicek Foundation.

Incluzio Leiden
Wil jij mensen helpen? Wil jij kennis en vaardigheden opdoen? Wil jij impact maken? Wil jij achterhalen wat de werkzaamheden zijn van een buurtsportcoach? Dan ben jij bij Incluzio Leiden op het juiste adres.

Internationaal voetbal toernooi
Als full-service voetbalbureau willen wij voor de spelers van CASA Football Academy een internationaal voetbaltoernooi organiseren. Bij CASA Football Academy hebben wij als missie om spelers te versterken en inspireren door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, zodat ze tot hun volle potentie kunnen komen. We willen spelers helpen en begeleiden gedurende hun voetbalcarrière.

2SUPPORT
2SUR5 - Recreatie - Educatie - Jeugdhulp

Teamplayers Middin
Middin is een organisatie die mensen begeleidt met een lichamelijk of verstandelijke beperking of hersenletsel. Deze mensen hebben hulp nodig op verschillende onderdelen van het leven, dus soms ook bij het sporten en bewegen. De Teamplayers doen sportactiviteiten op verschillende locaties, voeren een onderzoek uit en organiseren een sportevenement voor de cliënten van Middin.

Playing for Success Den Haag Sportcampus
Het bedenken en uitwerken van een doordacht Curriculum (binnen de domeinen van Playing for Success Den Haag: motivatie, zelfvertrouwen, zelfstandigheid en samenwerking). Hierbij ligt de nadruk op beweegactiviteiten, waarbij gebruik gemaakt wordt van de (sportieve) mogelijkheden die de Sportcampus biedt.

De Haagse Sporttuin Duindorp
De Haagse Sporttuin Duindorp is een multifunctioneel buitensportcomplex die kinderen, maar ook jongeren en ouderen uit de wijk Duindorp en omgeving de kans biedt om laagdrempelig deel te nemen aan georganiseerde sportactiviteiten. Het sportcomplex omvat drie multifunctionele sportvelden waarop vrijwel iedere sport gespeeld kan worden.

Haagse Schoolsport Olympiade (HSSO)
De Haagse Schoolsport Olympiade is een grootschalig tweedaags sportevenement voor groep 8 leerlingen van Haagse basisscholen. Doel is om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij minimaal één vernieuwende/onbekende sport centraal staat, er aandacht is voor gezonde leefstijl/ vitaliteit én de uitdaging kinderen te enthousiasmeren om sporten en bewegen in hun dagelijkse routine op te nemen.

Sportstimulering met rugby als leidraad voor heel Den Haag
Focus op schoolsporttoernooien waarbij de Teamplayers de organisatie van A tot en met Z uitvoeren. De teamplayes doorlopend afstemming zoeken en vinden met de opdrachtgever. Accommodatie’s uitzoeken/selecteren aan de hand van matching, zie site WSDH voor meer informatie over matching. Teamplayers organiseren ( van creeren tot en met uitvoeren) de clinics op scholen die in de omgeving liggen zodat het schoolsport toernooi een lokaal (wijkgebonden) karakter krijgt en kan plaatsvinden op een playground of sportveld in de buurt. Clinics die gegeven worden met leuke rugbyvormen waarin ASM kan worden toegepast indien studenten over deze kennis beschikken.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Als Teamplayer student ga jij volledig meedraaien bij het Jeugdfonds met als doel meer kinderen in armoede een kans geven op sport en cultuur.

Uitbreiding binnen en buitenlandse voetbal evenementen
Wil jij onze voetbal organisatie laten groeien tijdens de binnenlandse evenementen op o.a. Rijnsburgse Boys en FC Oegstgeest? Daarnaast ook altijd al in het buitenland een voetbal evenement willen organiseren zoals in Ghana? Meld je aan voor deze stage!

Olympic Moves
Organiseer de Olympic Moves regionale finale in Den Haag voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs van scholen uit Den Haag en wijde omgeving. Teamplayers organiseren 8 sporten in Den Haag op 1 dag op en rondom de sportcampus waarbij leerlingen zich kunnen plaatsen voor de landelijke finaledag op Papendal e.o. - Olympic Moves The School Final - waar Teamplayers ook een rol spelen in de organisatie. Daarnaast organiseren Teamplayers de halve finale van het zaalvoetbal. Extra filmpjes te zien bij 'meer informatie'

Hogeschool Studenten Sport
Campus Student Life & Sport zet zich in voor studentensport voor en door studenten! Het Teamplayers traject bestaat uit zowel het ontwikkelen als het zelstandig uitvoeren van 5 - 10 sportieve activiteiten in en rondom de Haagse voor studenten, het hele jaar door. Elke team kan daar een eigen invulling aan geven.

Teamplayers Jeugdvoetbalopleiding
Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van de jeugdopleiding. Wij verzorgen scholingsprogramma's voor jeugdtrainers op allerlei niveaus en ondersteunen verenigingen om tot een gestructureerde jeugdopleiding te komen waarbij maatwerk het vertrekpunt is. Om de jeugdspelers extra voetbalactiviteiten aan te bieden worden er in schoolvakanties jeugdvoetbaldagen georganiseerd om de jeugd ontwikkeling en plezier te bieden.

Teamplayers BSV De Mussen
De buurtsportvereniging van de Schilderswijk Wil jij op een vernieuwende manier mede verantwoordelijk zijn om sport voor jeugd en volwassenen in de Schilderswijk te organiseren, en onderdeel zijn van een enthousiast jong team vanuit diverse opleidingen? Kom dan bij BSV Teamplayers!

E25 Buurtsport
E25 Zorg en Welzijn is een organisatie die zich inzet voor de jeugd en jongeren. Als Teamplayer bij E25 Zorg en Welzijn krijg je een stage met veel afwisseling tussen het organiseren van evenementen en het geven van sportles.

Teamplayers het Beweegloket Den Haag
Het Beweegloket Den Haag ondersteunt, adviseert, bemiddelt en indien nodig verleent begeleiding aan Hagenaars met een beperking en chronische aandoening bij de zoektocht naar een gepast en verantwoord beweeg/sportaanbod binnen Den Haag.