Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Moefteam
Bedrijfsnaam: Ipse de Bruggen
Contactpersoon: Jasper Duivelshof Robbie Notenboom

Omschrijving van het project


Ipse de bruggen is een zorginstelling voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Bij ons maak je deel uit van het Moef team. Dit team zorgt ervoor dat er naast extra sportactiviteiten op hun dagbesteding ook evenementen worden georganiseerd zoals een zwem4daagse,voetbaltoernooi en 4 andere evenementen waarbij jullie het thema zelf mogen bedenken. Verder zijn jullie bezig met vernieuwen van het huidige sportaanbod. Als laatste zijn jullie als team verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe methodes of oefeningen om de doelgroep zo gezond mogelijk te laten leven.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


afspreken van een extra sportmoment op de dagbestedingen, jaarplanning maken, kennis maken met de doelgroep en aan de slag met het teamplayersboek met bijbehorende opdrachten(denk aan plan van aanpak)

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


2. Bevorderen van sportparticipatie, bevorderen van vitaliteit van de deelnemers

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


afhankelijk van het jaarlijkse project. resultaten extra sporttoevoegingen, nieuwe ideeen sportlessen en innovatie van lopende sportvragen/aanbod.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


uitvoeren van verschillende projecten en evenementendeelname zoals wandel4daagse, zwem4daagse en 4 andere sportevenementen die zelf in te vullen zijn.

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


de werkzaamheden bij ons zijn zeer uit een lopend. zo zijn de teamplayers bezig met het aanbieden van een extra sportmomenten op de dagbestedingen, organiseren en plannen van evenementen en zijn ze gedurende het leerjaar bezig met het uitvoeren/onderzoeken van de hoofdvraag.