Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

De Dino Vakantieschool
Bedrijfsnaam: Dino Sport
Contactpersoon: Mick Stevelink

Omschrijving van het project


Dino Sport is ontstaan in 2016 door Colin en Jop. Beide heren zijn zelf ook nog actief in het werkveld, zij weten dus als geen ander hoe het er aan toe gaat en kunnen jou goed begeleiden. Dino Sport heeft zich de laatste jaren gericht op de kwaliteit en vastigheid in het team. Wij vinden het belangrijk dat er een vast team is die op elkaar terug kunnen vallen. Dit doen wij door goed in contact te blijven met onze medewerkers, cursussen te volgen en meerdere teamuitjes per jaar te organiseren. Het hoofdkantoor is gelegen in het centrum van Den Haag en goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Dino Sport staat voor een goede samenwerking. Wij zijn een klein bedrijf met een makkelijk aanspreekbaar punt. Korte lijntjes, geen verschillende contactpersonen, op die manier kunnen we zorgen voor een goede samenwerking. De Teamplayers zorgen voor een goed draaiend evenement en bieden waar nodig ondersteuning in het werkveld. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. De hoofdopdracht is het organiseren van een vakantieschool. Daarbij worden de teamplayers erg vrij gelaten en kan je deze zelf invullen. Daarnaast krijgen de teamplayers de mogelijkheid om zelf opdrachten te ontwerpen en uit te voeren. Ben je een keertje inspiratieloos? Wij hebben nog genoeg leuke projecten op de plank liggen!

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


De teamplayers kunnen in dag 1 al beginnen met:
- Marketingwerkzaamheden
- Doen van onderzoek onder klanten en medewerkers
- Organiseren van teamuitjes
- Organiseren van sportdagen
- Organiseren van kinderfeestjes
- Geven en opzetten van gymlessen (betaald)
- Ondersteunen op BSO-locaties (betaald)

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


3. Maatschappelijk waarde van sport, sport inzetten als middel in breedste zijn van het woord.

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


In juni willen wij zien dat er een gehele vakantieschool is opgezet en uitgewerkt die dan eventueel in de zomervakantie gehouden kan worden.
Verder willen wij graag zien dat de teamplayers zich tijdens hun stage bezighouden met meerdere kleine projecten, zoals: sportdagen, kinderfeestjes, teamuitjes, etc.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


- De vakantieactiviteiten op de BSO in de mei- en zomervakantie.
- De Koningsspelen voor een basisschool in Den Haag.
- Hoe kan Dino Sport nieuw personeel aannemen en nieuwe opdrachten invullen in verschillende regio's?
- Verschillende opdrachten die de teamplayers zelf mogen invullen

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


De Teamplayers stage dag varieert enorm. Jullie komen in de ochtend op kantoor en gaan samen vergaderen wat er die dag moet gebeuren. Uit de vergadering komen punten naar voren waar jullie die dag al aan moeten werken, welke doordeweeks misschien wel moeten gebeuren, of punten die doorgeschoven kunnen worden naar de week erna. Dit is erg afhankelijk van het soort evenement of de opdracht waar jullie op dat moment mee bezig zijn. In de middag gaan de teamplayers vaak op pad in het werkveld, daar kunnen ze dan lekker werken en ervaring opdoen. Deze werkzaamheden gaan allemaal in overleg! Je wordt nooit zomaar ergens naartoe gestuurd tegen je wil in.