Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Krajicek Foundation Event Teamplayer
Bedrijfsnaam: Krajicek Foundation
Contactpersoon: Jelle Melkert

Omschrijving van het project


De Krajicek Foundation organiseert meerdere keren per jaar regionale en landelijke (sport)events en fondsenwervende activiteiten. Ter ondersteuning van de eventmanager werken we daarom samen met Teamplayers. Gedurende het jaar ondersteun en organiseer je verschillende (sport)events, waaronder Tournament Day, de FC Straat Play-Offs en de landelijke opening van de Koningsspelen maar ook het Krajicek Foundation Gala in Huis ter Duin. Daarnaast doe je onderzoek naar (sport) deelname op de Krajicek Playgrounds.

De Krajicek Foundation wil kinderen en jongeren in de aandachtswijken intensief begeleiden en motiveren om dichtbij huis – met elkaar – te spelen en te sporten. Zo kunnen zij zich in een veilige omgeving op een gezonde en positieve manier ontwikkelen en een inspiratiebron zijn voor de jeugd in hun buurt.

Meer weten? Check onze socials of kijk op www.krajicek.nl of bekijk eens een aftermovie van een evenement via https://www.youtube.com/@krajicekfoundation3180

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


De Krajicek Foundation organiseert door het gehele jaar (sport) events.

In oktober begint het seizoen met de Krajicek Kick Off. Dit is de aftrap van het schooljaar 2024-2025 voor onze Krajicek Scholarshippers en Sportleiders. Op deze dag komen er zo 200 Scholarshippers en Sportleiders uit heel Nederland om geïnspireerd te worden, (sportieve) workshops te volgen en elkaar te ontmoeten. In de herfstvakantie zijn de FC STRAAT Play-Offs in samenwerking met de Cruyff Foundation en FC STRAAT.
Op 8 december staat de Krajicek Tournament Day op het programma. Dit is een Urban & Freestyle Events (met +- 400 kids van onze Krajicek Playground uit heel Nederland) waar er een 3x3 Basketbal Toernooi zal worden gehouden. Naast dit toernooi zullen er meerdere side events zijn gericht op Urban Sports.

Daarnaast is in november het jaarlijkse fonds wervende Krajicek Gala in het Huis ter Duin waar je op de dag ervoor en de dag zelf een grote bijdrage aan levert om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting!

Met deze totaal verschillende evenementen kunnen de Teamplayers vanaf dag 1 al aan de slag en zullen zij direct in aanraking komen met onze doelgroep.

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


1. Ontwikkelen, organiseren, evalueren sportevenement(en)

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Evenementen (rode lijn):
Doormiddel van verschillende (sport)evenementen stimuleren we het sporten op de Krajicek Playgrounds. De Krajicek Events dienen als doel om naar toe te sporten voor de jongeren van de Playgrounds. Het concrete eindresultaat van de Teamplayers zal het als groep volledig zelfstandig een event kunnen organiseren van A tot Z.

De evenementen in 2024/2025 zijn:
- Krajicek Academy Kick Off 2024/2025
- Krajicek Foundation Gala
- Krajicek Tournament Day
- FC Straat Play-Offs
- Krajicek Tennis Event
- Krajicek Meiden Event
- Landelijke opening Koningsspelen
- Krajicek Academy Dag

Ontwikkelopdracht (groene lijn):
Het doen van onderzoek naar de (sport)deelname van de kinderen op de Krajicek Playgrounds

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


Plan van Aanpak voor onderzoek en events, Draaiboeken maken, Contact met externe partijen/vrijwilligers, Bedenken van nieuwe (side) events, Enquêtes en interviews afnemen

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


Evenementen (rode lijn):
Het ondersteunen van de eventmanager bij het organiseren van alle Krajicek Events.

Het eerste half jaar zullen de werkzaamheden vooral bestaan uit het ondersteunen van de eventmanager en het ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens de verschillende soorten evenementen. Zodoende krijgen de Teamplayers inzicht van wat er allemaal komt kijken bij een organiseren van een evenement. Naarmate het jaar vordert krijgen de Teamplayers meer verantwoordelijkheden en zijn zij uiteindelijk zelf eindverantwoordelijk voor de volledige organisatie (onder begeleiding van de eventmanager) van een evenement in de maanden mei of juni.

Ontwikkel opdracht (groene lijn):
Het doen van onderzoek naar de (sport)deelname van de kinderen op de Krajicek Playgrounds