Evenementen

Evenementenondersteuning


Wilt u een sportieve activiteit of –evenement volledig laten organiseren? Of wilt u de organisatie in eigen hand houden, maar heeft u wel extra handen nodig voor bijvoorbeeld spelleiding of scheidsrechters? Bureau-Sport kan u daarbij ondersteunen. Wij helpen bij de organisatie van een sportdag, een dagje uit voor een groep leerlingen, een teamdag of een sportevenement.

Het kan je niet ontgaan zijn: De Haagse Hogeschool heeft alle activiteiten rond evenementen moeten stopzetten vanwege het Coronavirus (COVID-19 virus), in elk geval tot 1 september 2020.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe en wanneer wij met Bureau-sport weer aanvragen voor evenementen in behandeling kunnen nemen. De Haagse Hogeschool zal de richtlijnen van het RIVM en adviezen van de overheid nauwgezet volgen en meenemen in haar besluitvorming.

Zodra er meer bekend is zullen wij u via deze webpagina informeren.

Inzet van studenten in de uitvoering


Organiseert u een sportdag of sportevenement en heeft u extra handen nodig in de uitvoering? Bureau-Sport kan u daarbij mede ondersteunen.

In de aanvraag is het belangrijk dat u de juiste datum en de juiste type student (opleiding) voor uw evenement kiest.

  • ROC Mondriaan > ondersteuning op de dag, inzetbaar als spelbegeleider/scheidsrechter (uitgezonderd de weekenden)
  • Sportkunde > ondersteuning van de algemene organisatie op de dag
  • HALO > ondersteuning op de dag, kennis van spelregels, inzetbaar als spelbegeleider/scheidsrechter
  • International Sport Management > bij voorkeur ondersteuning van internationale evenementen in de algemene organisatie op de dag