Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Dino Sport Den Haag
Bedrijfsnaam: Dino Sport
Contactpersoon: Mick Stevelink

Omschrijving van het project


Dino Sport staat voor een goede samenwerking. Wij zijn een klein bedrijf met een makkelijk aanspreekbaar punt. Korte lijntjes, geen verschillende contactpersonen, op die manier kunnen we zorgen voor een goede samenwerking. De Teamplayers zorgen voor een goed draaiend evenement en bieden waar nodig ondersteuning in het werkveld. Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering. Dino Sport is ontstaan in 2016 door Colin en Jop. Beide heren zijn zelf ook nog actief in het werkveld, zij weten dus als geen ander hoe het er aan toe gaat en kunnen jou goed begeleiden. Een voorbeeld van een aantal grote organisaties binnen de kinderopvang waar Dino Sport mee samenwerkt is 2Samen (Den Haag) en Kinder Service Hotels (Amsterdam) en met onze gym- en sportdocenten komen wij door de gehele randstad. Dino Sport heeft zich de laatste jaren gericht op de kwaliteit en vastigheid in het team. Wij vinden het belangrijk dat er een vast team is die op elkaar terug kunnen vallen. Dit doen wij door goed in contact te blijven met onze medewerkers, cursussen te volgen en meerdere teamuitjes per jaar te organiseren. Het hoofdkantoor is gelegen in het centrum van Den Haag en goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


Op dag 1 beginnen jullie met de oriëntatiefase van het project Teamplayers. Jullie leren Dino Sport in alle opzichten kennen en hebben hier vooral zelf een leidende rol in. Wat doet Dino Sport precies, in welke regio’s is Dino Sport actief, met welke klanten werkt het bedrijf samen, waar liggen de verbeterpunten binnen Dino Sport, etc.
Op basis van jullie onderzoek in de oriëntatiefase ontwikkelen jullie ideeën die jullie zelf willen gaan onderzoeken of uitvoeren in het jaar dat je je Teamplayers stage loopt bij Dino Sport.

Naast het ontwikkelen van jullie eigen ideeën heeft Dino Sport door het jaar heen verschillende opdrachten voor jullie klaarliggen. Elk jaar organiseert Dino Sport vele evenementen, waaronder de Koningsspelen op verschillende scholen in bijvoorbeeld: Den Haag, Gouda, Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Hiervoor hebben wij leuke en uitdagende materialen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Denk aan springkussens, stormbanen, lasergames, boogschieten, etc. Jullie gaan bij deze evenementen ondersteunen en krijgen diverse evenementen toegewezen.

Dit is best een grote verantwoordelijkheid, maar des te meer voldoening na afloop van het evenement. Vanaf het eerste moment kunnen jullie met deze voorbereidingen beginnen.

Als laatste is Dino Sport veel actief binnen het basisonderwijs en de kinderopvang. Soms zullen jullie medewerkers van Dino Sport gaan ondersteunen in het werkveld. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het geven van gymlessen onder begeleiding van een gekwalificeerde gymdocent, sport en spel verzorgen tijdens de TSO op een school of het geven van een sportworkshop op de BSO.

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


1. Ontwikkelen, organiseren, evalueren sportevenement(en)

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Dino Sport verwacht dat de Teamplayers als groep samenwerken bij het organiseren van evenementen, ondersteuning bieden in het werkveld en zich onderzoek gericht opstellen.
Hierbij worden de documenten verwacht die de studenten op school zijn gewend aan te leveren. Denk aan een plan van aanpak, draaiboek en uiteraard de uitvoering.

Dino Sport verwacht aan het einde van het jaar één volledig opgeleverde en gedraaide sportdag (Koningsspelen). Deze vindt plaats op 21 april 2023. Hierbij horen uiteraard een volledig draaiboek en het coördineren van de dag zelf. Daarnaast zullen jullie je bezighouden met het ontwikkelen van nieuw aanbod en/of het uitbreiden van Dino Sport in verschillende regio's.

Dino Sport ziet jullie graag ontwikkelen tijdens het gehele jaar door. Dit gebeurt niet alleen op het gebied van het organiseren van evenementen of het meedraaien met medewerkers van Dino Sport, maar ook op het gebied van communicatie naar klanten, communicatie binnen Dino Sport en binnen de Teamplayers groep zelf.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


- De vakantieactiviteiten op de BSO in de mei- en zomervakantie.
- De Koningsspelen voor een basisschool in Den Haag.
- De Dino Sportdag voor onze leden in medio juni.
- Hoe kan Dino Sport nieuw personeel aannemen en nieuwe opdrachten invullen in verschillende regio's?

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


De Teamplayers stage dag varieert enorm. Jullie komen in de ochtend op kantoor en gaan samen vergaderen wat er die dag moet gebeuren. Uit de vergadering komen punten naar voren waar jullie die dag al aan moeten werken, welke doordeweeks misschien wel moeten gebeuren, of punten die doorgeschoven kunnen worden naar de week erna. Dit is erg afhankelijk van het soort evenement of de opdracht waar jullie op dat moment mee bezig zijn. De evenementen en een deel van de opdrachten is hierboven beschreven.