Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Sportstimulering met rugby als leidraad voor heel Den Haag
Bedrijfsnaam: WSDH
Contactpersoon: Edwin Straatman

Omschrijving van het project


Naast het realiseren van de sportstimulering middels toernooien en clinics is het aanschrijven van fondsen en subsidies of zoeken naar sponsoren een deelopdracht van de totale opdracht.
Het resultaat bestaat uit het organiseren van 3 schoolsporttoernooien in verschillende stadsdelen. En een flink aantal clinics (n.t.b.) in de loop van het jaar.
Medio mei/juni 2023 het Haags Kampioenschap Scholenrugby op HRC en WRC/Te Werve door de Teamplayers wordt georganiseerd.
En er onderzoek wordt gedaan of andere steden ook dergelijke toernooien organiseren om er uiteindelijk een landelijk karakter aan te geven.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


Plan van aanpak tbv project, uitdragen normen en waarden van Rugby onder de jeugd van de regio Haaglanden. Hierbij hoort ook een gezonde levenstijl. Benaderen van scholen VO , PO en ook bijzonder onderwijs, bijhouden van relatiegegevens. Maken van lesvoorbereidingen voor tijdens clinics. Werven van fondsen tbv financiering evenementen.

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


3. Maatschappelijk waarde van sport, sport inzetten als middel in breedste zijn van het woord. Met als doel toename van sportdeelname en/of stimuleren van beweeggedrag voor de doelgroep scholieren.

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Het eindresultaat is minimaal drie goed georganiseerde schoolsporttoernooien met als klap op de vuurpijl: het Haags Kampioenschap Scholenrugby.
Rugby onder scholieren bekend staat als een sport waar respect,broederschap en discipline hoog in het vaandel staat. Rugby een sport is voor iedereen ongeacht lengte, gewicht en afkomst of geaardheid.
Deze intrinsieke waarden en normen van de Rugbysport worden bij ieder toernooi, clinic en kampioenschap uitgedragen.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


Plan van aanpak voor totale traject, wervingsplan, fondsen/sponsor/subsidieplan, lesvoorbereidingen met ASM methode erin verwerkt. Draaiboeken evenementen. Communicatie naar scholen. Onderzoek naar landelijke mogelijkheden. Contacten met de verenigingen en eventueel bond.

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


Maken van een plan van aanpak, draaiboeken. Werven van fondsen. Geven van clinics aan scholieren. Organiseren van evenementen.
Bijhouden en onderhouden van relatie(gegevens), planning maken voor rugbyclinics, geven van lessen over gezonde voeding