Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Double Sports Pijnacker
Bedrijfsnaam: Double Sports
Contactpersoon: Jamie Velthaak

Omschrijving van het project


Double Sports is een sportbureau dat zich richt op onderwijsinstellingen, verenigingen, kinderdagverblijven, gemeentelijke instellingen en Welzijnorganisaties.
Professionele sportdocenten bieden hierbij sportactiviteiten aan voor zowel jong als oud.

Double Sports helpt bij het organiseren van evenementen, het geven van gymlessen, zwemlessen, Tussen Schoolse Opvang (TSO) en de Buiten Schoolse Opvang (BSO)

Als Teamplayer van Double Sports houd je je bezig met het organiseren van diverse evenementen, zijn er standaard ingeplande vergaderingen en overdrachten en is er ook ruimte voor de ondersteuning en controle binnen het werkveld van Double Sports. Daarnaast heb je de ruimte om met de groep zelf iets op te zetten binnen Double Sports. Dit kan zijn op onderzoeksbasis of dat jullie zelf iets gaan opzetten en daadwerkelijk uitvoeren.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


Op dag 1 beginnen jullie met de oriëntatiefase van het project Teamplayers. Jullie leren Double Sports in alle opzichten kennen en hebben hier vooral zelf een leidende rol in. Wat doet Double Sports precies, in welke regio’s is Double Sports actief, met welke klanten werkt het bedrijf samen, waar liggen de verbeterpunten binnen Double Sports, etc.
Op basis van jullie onderzoek in de oriëntatiefase ontwikkelen jullie ideeën die jullie zelf willen gaan onderzoeken of uitvoeren in het jaar dat je je Teamplayersstage loopt bij Double Sports.

Naast het ontwikkelen van jullie eigen ideeën heeft Double Sports door het jaar heen verschillende opdrachten voor jullie klaarliggen. Elk jaar organiseert Double Sports vele evenementen, waaronder de Jeugd Voetbal Dagen, het Wateringseveld loopfestijn, Koningsspelen en sportdagen voor onze BSO-organisaties. Jullie gaan hierbij ondersteunen en krijgen diverse evenementen toegewezen.
Dit is best een grote verantwoordelijkheid, maar des te meer voldoening na afloop van het evenement. Vanaf het eerste moment kunnen jullie met deze voorbereidingen beginnen.

Als laatste is Double Sports veel actief binnen het basisonderwijs en de kinderopvang. Soms zullen jullie medewerkers van Double Sports gaan ondersteunen in het werkveld. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het geven van gymlessen onder begeleiding van een gekwalificeerde gymdocent, een sportmoment te verzorgen tijdens de TSO op een school of het geven van een Sportworkshop op de BSO.

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


1. Ontwikkelen, organiseren, evalueren sportevenement(en)

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Double Sports verwacht aan het einde van het jaar twee volledig opgeleverde en gedraaide evenementen van de Jeugd Voetbal Dagen. Deze vinden plaats rond de herfstvakantie en rond de meivakantie. Dit houdt in, een driedaags voetbalevenement voor kinderen tussen de 4-13 jaar bij voetbalclub RKDEO. Hierbij horen uiteraard een volledig draaiboek, wervingsplan voor minimaal 60 kinderen en het Coördineren van de dagen zelf. Daarnaast zullen jullie het Zomerfestijn organiseren van de Wateringse Veldloop die elke jaar in juni plaatsvindt. Het doel hierbij is om het evenement voor dit jaar naar planning te laten verlopen en het evenement voor volgend jaar weer binnen te halen.
Double Sports ziet jullie graag ontwikkelen tijdens het gehele jaar door. Dit gebeurt niet alleen op het gebied van het organiseren van evenementen of het meedraaien met medewerkers van Double Sports, maar ook op het gebied van communicatie naar klanten, communicatie binnen Double Sports en binnen de Teamplayers groep zelf.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


- De Jeugdvoetbal Dagen rond de herfstvakantie en hiervoor een wervingsplan.
- De Jeugdvoetbal Dagen rond de meivakantie en wervingsplan herfstvakantie eventueel aanpassen waar nodig.
- Het zomerfestijn van de Wateringse Veldloop
- Hoe kan de communicatie binnen Double Sports tussen medewerker en kantoor verbeterd worden?

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


De Teamplayers stage dag varieert enorm. Jullie komen in de ochtend op kantoor en gaan samen vergaderen wat er die dag moet gebeuren. Uit de vergadering komen punten naar voren waar jullie die dag al aan moeten werken, welke doordeweeks misschien wel moeten gebeuren, of punten die doorgeschoven kunnen worden naar de week erna. Dit is erg afhankelijk van het soort evenement of de opdracht waar jullie op dat moment mee bezig zijn. De evenementen en een deel van de opdrachten is hierboven beschreven.