Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

Beleving aan Zee Stage
Bedrijfsnaam: Beleving aan Zee
Contactpersoon: Maaike Beukers

Omschrijving van het project


Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau actief in de omgeving van Scheveningen, Katwijk en Noordwijk. Wij zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes en workshops gespecialiseerd.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


De teamplayer kan zich aansluiten bij activiteiten op het strand en zo de organisatie en aanpak van BaZ leren kennen. In september en oktober is het vaak nog druk met activiteiten. Na oktober zal de nadruk liggen op het ontwikkelingsvraagstuk, het schrijven van een plan van aanpak zou een eerste product kunnen zijn. Vanaf maart zal dan het nieuwe seizoen weer beginnen. Deze dient voorbereid te worden door de materialen klaar te maken, het aanbod te controleren, prijzen aan te passen en nieuwe spellen worden kenbaar gemaakt op social media.

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


Het ontwikkelingsvraagstuk is gericht op ontwikkeling van BaZ. Op dit moment heeft BaZ nog een zeer beperkt aanbod voor in de wintermaanden. Dit moet anders! We hebben een invulling nodig die ook voor inkomsten zorgt in de winter. Ook wij hebben meegemaakt dat de ene zomer de ander niet is. Daarnaast ontvangen we regelmatig een aanvraag van bedrijven die op een spectuculaire locatie een evenement wil organiseren. Heb jij een leuk idee voor een winter-concept?

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Afhankelijk van de soort opleiding die de studenten volgen. We kunnen de opdracht altijd passend maken. Denkend aan het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, het organiseren en plannen van grotere events en het uitvoeren van strandwerk. Het concrete vraagstuk wat er nu ligt is; Hoe kunnen we een goede invulling geven aan de wintermaanden? Hoe kunnen we ons aanbod opzetten en op de markt zetten? Dit zouden we graag zien in de vorm van een compleet plan, van spelaanbod, inkoop materialen, aanbod locaties en inzet instructeurs. Daarnaast vragen we ook om een nieuw spel voor de zomermaanden.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


Het "Winter-concept" moet minimaal bestaan uit een planning, werkinstructie voor de instructeurs, omgevingsanalyse, kostenplaatje, plan van aanpak, taakverdeling, overzicht van mogelijke locaties en een aantal optionele spellen.

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


Elke donderdag en in het hoogseizoen liefst ook een weekenddag beschikbaar voor het uitvoerende werk op het strand. Denkend aan klantcontact, plannen, groepen begeleiden, materialen organiseren en overzicht behouden. Ook evt. het begeleiden van andere collega's. Daarnaast is er voldoende ruimte, tijd en aandacht voor het ontwikkelingsvraagstuk in de wintermaanden. Dit zorgt voor een leuke en uitdagende afwisseling voor de student.