Teamplayersproject

<-- Terug naar alle teamplayersprojecten

HRC ScholenRugbyToernooien
Bedrijfsnaam: Haagsche Rugby Club
Contactpersoon: Edwin Straatman

Omschrijving van het project


Als teamplayersgroep ga je de normen en waarden van het rugby en een gezonde levensstijl uitdragen. Dit gaan jullie doen door middel van evenementen die jullie gezamelijk organiseren en uitvoeren. Wekelijks zal er overleg zijn op de rugbyclub en zullen we op pad zijn naar scholen en andere organsaties waar we mee samenwerken. We zullen starten met een PVA voor het hele project, na goedkeuring zullen de taken verdeeld worden zodat iedereen voldoende uitdaging heeft om zijn of haar doelen te halen. Denk hierbij aan het maken van lesvoorbereidingen, overleg plegen, voorzitten, notuleren en bijhouden van een actielijst, werven van fondsen, organiseren rugbylessen op scholen voor diverse leeftijden, uitdragen van een gezonde levenstijl, bijhouden social media, plannen van aanpak en draaiboeken voor diverse evenementen en heel veel samenwerken met de andere teamplayers binnen dit project.

Welke uitvoerende werkzaamheden kunnen Teamplayers vanaf dag 1 al oppakken?


Plan van Aanpak maken voor project, overleg, clinics op scholen, werven van scholen

Op welk terrein ligt het zwaartepunt van uw opdracht ?


3. Maatschappelijk waarde van sport, sport inzetten als middel in breedste zijn van het woord.

Wat is het concrete eindresultaat dat u in juni opgeleverd wilt zien?


Normen en waarden van Rugby zijn overgedragen aan de schooljeugd van Den Haag en omstreken. Dat het getoetst is op evenementen georganiseerd door de teamplayers.

Benoem een aantal concrete tussenproducten die Teamplayers in de periode september-juni moeten opleveren.


Wervingsplan scholen, Plan van Aanpak, communicatieplan social media ( facebook, instagram, tiktok), plan B ( een back-up) in het geval dat Corona virus roet in het eten gooit.

Omschrijving van de verschillende werkzaamheden van Teamplayers


Rugbylessen geven op scholen, lesvoorbereiding maken, organisatie toernooien, draaiboeken maken, communicatieplan voor werven van deelnemers aan de evenementen, overleg plegen, overleg voorzitten en notuleren, bijhouden actielijst, samenwerken met diverse opleidingen, leiding geven, uitdragen van Gezonde levenstijl, overleg met bestuursleden club, fondsen werven, vrijwilligers werven,